Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pilav


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kip in stukjes snijden en in olijfolie bakken.
Uien, knoflook en kruiden toevoegen. Op een klein vuurtje bakken in
15 minuten.
Dan de perzik in stukjes snijden en de stukjes plus het sap bij de rest doen.
Dan alles nog 15 minuten laten sudderen.

Serveersuggesties

Lekker met rijst en (stok)brood. Als ik de tijd er voor heb, maak ik hem al 's middags en dan lekker een paar uur op een heel laag vuurtje laten sudderen.

Allergenen Informatie

Voor dit pilav recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pilav heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Dit recept is ten onrechte als Bulgaars aangemerkt. De combinatie hartig met zoet komt in de Bulgaarse keuken niet voor. Ik heb dit recept ongeveer 15 jaar geleden voor Bulgaarse vrienden in Bulgarije... Lees reactie
    Marcel gaf dit recept op 16 maart 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven