Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pilaf met witte rijst recept
Pilaf met witte rijst recept

Pilaf met witte rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui en het vlees fijn. Bak het vlees in hete margarine bruin en voeg de ui toe. Voeg de perziksap, tomatenpuree, ketjap en sambal toe. Laat het geheel 1 5 minuten zachtjes sudderen. Kook ondertussen de rijst volgens de algemene bereidings wijze. (Algemene bereidingswijze van snelkookrijst: Breng water met het zout aan de kook Voeg de rijst toe en breng het weer aan de kook. 8 minuten laten koken (hittebron laag zetten) Giet de rijst af). Voeg de laatste 5 minuten de gesneden perzik toe. Voeg iets water toe als de massa te dik is. Bij dit gerecht kan ook sla of komkommer worden geserveerd.

Allergenen Informatie

Voor dit pilaf met witte rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven