Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pilaf


Ingrediënten


Bereidingswijze


Perziken in vergiet laten uitlekken en in stukjes snijden.
Uitlekvocht in pan doen en met evenveel water aanlengen.

Vlees even koken en in stukjes snijden.
Ui glazig bakken.
Alles, behalve de perziken, een kwartier koken in de pan met aangelengd vocht.

Ondertussen kan de rijst gekookt.

Pilaf indikken met maizena. Op smaak brengen met peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pilaf recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pilaf heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ga het volgende week proberen te maken lijkt mij heerlijk. Groetjes Ingrid
    Ingrid gaf dit recept op 16 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven