Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprika-gehaktschotel recept
Paprika-gehaktschotel recept

Paprika-gehaktschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng 400 ml water met wat zout aan de kook. Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika's en snijd ze grof.
Pel en snipper de uien en de knoflook.
Kook de rijst volgens aanwijzing verpakking.
Verhit de olijfolie in een grote pan. Bak daarin het gehakt in ca. 5 minuten rul. Breng op smaak met zout en peper en het paprikapoeder.
Voeg de ui, de knoflook en de paprika toe. Bak ca. 5 minuten mee.
Voeg 125 ml water toe en breng het geheel aan de kook. Roer de tomatensaus erdoorheen en laat ca. 5 minuten koken. Breng nogmaals op smaak met zout, peper en paprikapoeder.
Roer de rijst door het gehaktmengsel en breng op smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paprika-gehaktschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven