Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paddestoelen Risotto recept
Paddestoelen Risotto recept

Paddestoelen Risotto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de paddestoelen schoon en snijd ze in grove stukken. Maak de ui schoon en de knoflook en snijd deze. Zorg dat er een pan met 1,5 liter bouillon klaarstaat. Doe een beetje olijfolie in de pan en fruit de ui en knoflook. Doe de paddestoelen bij de ui en bak deze voor ongeveer 5 minuutjes. Blus dit allemaal af met een scheut witte wijn en doe de risottorijst erbij. Bedek de risotto met de bouillon. Roer dit regelmatig om. Als je de risotto aan het koken bent, moet je er steeds voor zorgen dat de risotto niet droog kookt. Zorg steeds dat de risotto net onder water staat. Na 20 minuten te hebben gekookt is de risotto klaar. Je kan er wat parmesan overheen strooien om het wat smeu´ger te maken. Proef de risotto en maak het een beetje op smaak met wat peper en zout. Roer de risotto nog een keer om en serveren! Eet smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paddestoelen risotto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Paddestoelen Risotto heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Jammer dat er geen hoeveelheden bijstaan.
    Monique gaf dit recept op 7 november 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven