Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosterse stoofpot recept
Oosterse stoofpot recept

Oosterse stoofpot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzingen.
De ui, knoflook en paprika snipperen.
Het vlees met zout, peper en bloem bestrooien en opscheppen.
De ananas en taugé uit laten lekken.
Ananas sap opvangen.
De rijst afgieten en warm houden.

In braadpan boter verhitten en ui en knoflook erin fruiten.
De vleesbrokjes toevoegen en al roerbakkend bruin braden.
Het bouillontablet met 2 dl. water, de paprika stukjes, de ketjap
de gembersiroop en de ananasstukjes erbij roeren en ongeveer 5 minuten laten koken.
Op het laatst de taugé erdoor roeren. Eventueel ananassap naar smaak toevoegen,ook eventueel de cashewnoten.
Met de rijst opdienen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oosterse stoofpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven