Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosterse Nasi recept
Oosterse Nasi recept

Oosterse Nasi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok. Roerbak het vlees in 5 minuten bruin en gaar. Voeg de wokgroenten en de champignons toe en bak al omscheppend nog 5 minuten. Schep de boemboe en 50 milliliter water erdoor. Giet de rijst af en voeg toe. Bak 1 minuut mee. Verdeel de nasi over 4 borden. Bestrooi met de uitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oosterse nasi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Oosterse Nasi heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6.8 / 10 in 5 recensies

  • Volgend jaar gaan we opnieuw weer naar Indonesie en ik hoop daar weer lekkerer recepten te scoren. Als echte Fries ben ik in de afgelopen jaren aardig ingeburgerd in de cultuur en keuken van Indonesie... Lees reactie
    Ma-griet gaf dit recept op 26 september 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik ben ook een bevoorecht mens met al het lekkere eten en drinken alleen kom ik vaak recepten tegen uit potjes en pakjes terwijl je die duur koopt maar veelal lekkerder zelf en goedkoper kan maken en ... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 26 september 2012 2 uit 5 sterren
  • Jaccor Je boft maar met zo'n grote indische familie. Is natuurlijk altijd lekker eten!
    Ma-griet gaf dit recept op 26 september 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik kom uit een familie die voor het merendeel bestaat oom en tantes die uit IndonesiŽ komen maar heb nergens bij hen ooit snel kook rijst gezien Het koken van rijst is toch niet zo moeilijk Verder... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 25 september 2012 2 uit 5 sterren
  • Bij oosterse nasi, de AFGEKOELDE rijst mee opbakken zou zeker de smaak ten goede komen.
    Stekel7 gaf dit recept op 11 januari 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven