Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi Tjina recept
Nasi Tjina recept

Nasi Tjina


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de ui en de knoflook in de wadjang en bak ook de kool en de selderij even mee. Blancheer de taugeh en doe die ook in de wadjang. Klop de eieren met 3 eetlepels water, soya en zout naar smaak. Schep de helft hiervan in de wadjang en doe ook de rijst en de Spaanse peper erbij. Laat het geheel onder voortdurend omscheppen door en door warm worden. Verwarm op het laatst de garnalen mee. Maak het gerecht op smaak af met peper, zout, ve-tsin en soya. Bak van de rest van de eieren een omelet en snijd deze in reepjes. Garneer hiermee en met de reepjes ham en korianderblad de rijst en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit nasi tjina recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven