Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi Tani (boeren nasi) recept
Nasi Tani (boeren nasi) recept

Nasi Tani (boeren nasi)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking bijna gaar. Laat de rijst daarna afkoelen. Kluts de eieren en bak met wat zout en peper een omelet. Snijd vervolgens deze omelet in reepjes. Voeg de omelet met de prei en de erwten toe aan de rijst. Wok het geheel net zo lang totdat de prei en de erwten "gaar" zijn. Dit gerecht noemt men "Boeren Nasi".

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit nasi tani (boeren nasi) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven