Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi , Surinaamse eten recept
Nasi , Surinaamse eten recept

Nasi , Surinaamse eten


Ingrediënten


Bereidingswijze


De rijst volgens de beschrijving op de verpakking bereiden en laten afkoelen.
Doe de olie in een braadpan en voeg de fijngesneden uien erbij als de olie heet is. Voeg na ongeveer twee minuten de knoflook toe als de uien lichtbruin gebakken zijn. Voeg de Nasi kruidenmix toe, goed roeren en voeg na circa 20 seconden de rijst er aan toe. De rijst goed omroeren met de kruiden tot alles gelijkmatig bruin gekleurd is. Laat Nasi met deksel op de pan op middelhoog vuur onder af en toe roeren in circa 20 minuten goed doorbakken.

Serveersuggesties

Serveer bij het opdienen eventueel met de nasi garnering en/of met fijngesneden verse selderij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit nasi , surinaamse eten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven