Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi koening (gele feestrijst) recept
Nasi koening (gele feestrijst) recept

Nasi koening (gele feestrijst)


Ingrediënten


Bereidingswijze


1 Bak de ui in wat olie totdat ze kleurt en voeg de rijst en koenjit toe.
2 Roer de dunne santen, water (totdat de rijst 1 vingerkootje onderstaat),het kaneel, de knoflook, daon salam en sereh erdoor
en breng het geheel aan de kook.
Plaats de pan in een voorverwarmde oven van 90 graden Celsius gedurende 40 minuten.
3 Neem de pan uit de oven, stort de rijst uit, roer goed door.
Neem sereh en bladeren uit de rijst.
4 Doe over op een serveerschaal en plaats op tafel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nasi koening (gele feestrijst) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven