Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi Goreng Peking recept
Nasi Goreng Peking recept

Nasi Goreng Peking


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de gare rijst even op in een paar lepels olie, laat ze afkoelen en zet ze afgedekt een nacht in de koelkast. Bestrooi de kip met versgemalen peper en wat zout en bak het aan. Doe nu 5 eetlepels water in de pan, doe de deksel erop en laat de kip op een zeer lage warmtebron gaar en zeer mals worden. Snijd de kip in reepjes. Fruit in de resterende olie de ui en de knoflook glazig, doe de rijst, de kip en de ve-tsin erbij en bak het geheel weer op. Roer de soyasaus en een theelepel sesamolie door de losgeklopte eieren, schenk deze over de rijst en roer totdat de eieren gestold zijn. Strooi er als garnering de bladpeterselie over en serveer er een groentegerecht bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nasi goreng peking recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven