Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi Goreng Peck Swie recept
Nasi Goreng Peck Swie recept

Nasi Goreng Peck Swie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een pan 3 eetlepels olie en bak hierin het eimengsel gedurende 1 minuut. Doe er de rijst bij en roer goed door. Doe er dan de prei, ham en erwten bij en roer goed door. Maak het af met zout en ve-tsin. Warm opdienen met kroepoek, zoute visjes en atjar. Dit recept is pure nostalgie zoals wij het in 1961 aten op het eiland Biak in het voormalig Nederlands Nieuw Guinea in het restaurant Peck Swie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit nasi goreng peck swie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven