Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi Goreng Djawa recept
Nasi Goreng Djawa recept

Nasi Goreng Djawa


Ingrediënten


Bereidingswijze


De Boemboe (ui, knoflook, trassi, Spaanse peper, suiker, en ketoembar) in een vijzel zeer fijn wrijven. Olie verhiten en boemboe goed fruiten. Laos toevoegen (roeren). Vlees toevoegen (roeren). Rijst toevoegen (roeren). Bouillonpoeder toevoegen (roeren). Prei toevoegen (roeren tot halfgaar). Van het vuur afnemen, ketjap toevoegen, goed doorroeren en opdienen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit nasi goreng djawa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven