Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi Goreng recept
Nasi Goreng recept

Nasi Goreng


Ingrediënten


Bereidingswijze


De rijst koken. Het varkensvlees (hamlappen of fricando) goed klein snijden, dit geldt ook voor de ham en de prei en als je verse lombok gebruikt deze ook. Je doet margarine of olie in een wadjang en daarin eerst het stukje trassi, dan knoflook, de lombok of sambal, dan de uien en dan de rest van de kruiden. Fruit het geheel enige ogenblikken aan. Hierna doe je de dobbelsteentjes spek in de pan en het kleingesneden varkensvlees. Als dit goed is dan pas de ham erbij en 1 el. zoete ketjap. Hierna doe je de kleingesneden prei erbij. Als de prei wat begint te slinken de 2 blokjes maggi erboven verkruimelen en goed omroeren. Nu de gekookte rijst erbij en zorgen dat alles goed vermengt wordt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nasi goreng recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Nasi Goreng heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

 • Jammer van het gebruik van Maggiblokjes hier in zit zoveel smaakversterkers
  Jaccor gaf dit recept op 29 september 2014 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven