Nasi Goreng

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. De koken.
  2. Het (hamlappen of fricando) goed klein snijden, dit geldt ook voor de en de en als je verse gebruikt deze ook.
  3. Je doet of olie in een wadjang en daarin eerst het stukje , dan knoflook, de of sambal, dan de uien en dan de rest van de kruiden.
  4. Fruit het geheel enige ogenblikken aan.
  5. Hierna doe je de dobbelsteentjes in de pan en het kleingesneden .
  6. Als dit goed is dan pas de erbij en 1 el.
  7. .
  8. Hierna doe je de kleingesneden erbij.
  9. Als de wat begint te slinken de 2 blokjes maggi erboven verkruimelen en goed omroeren.
  10. Nu de gekookte erbij en zorgen dat alles goed vermengt wordt.
25
25
25

Variaties op Nasi Goreng

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Nasi Goreng
VariatieAantalGang
Nasi Goreng11Rijstgerechten
Thaise Nasi Goreng4Rijstgerechten
Nasi Goreng Zakanaka1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
  • trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in zoete ketjap
  • zoete ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
  • trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • margarine kan sporen bevatten van soja en Allergie in zoete ketjap
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Nasi Goreng heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Jammer van het gebruik van Maggiblokjes hier in zit zoveel smaakversterkers
jaccor 29 september 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
648 kcal
32%2592 kcal
Vetten
12 g.
18%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
100 g.
38%400 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nasi Goreng