Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi Goeri Pontianak recept
Nasi Goeri Pontianak recept

Nasi Goeri Pontianak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst in de santen met de daon salam gaar. Bak de uitjes in olie knapend bruin en laat ze uitlekken. (een zakje kopen kan natuurlijk ook). Pel de eieren en snijd ze overlangs in tweeŽn. Dien de gare rijst op in een schaal en drapeer de halve eieren eromheen. Strooi er dan de uitjes overheen. De abon-abon en sambal kunt u er apart bij serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit nasi goeri pontianak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven