Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Moksie alesie (gemengde rijst) recept
Moksie alesie (gemengde rijst) recept

Moksie alesie (gemengde rijst)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bonen gaar koken (45 minuten). Zoutvlees wassen en ontzouten. Uien snijden en bakken in de olie. Vlees toevoegen. De gekookte bonen zonder vocht erbij. Op smaak brengen met zwarte peper en de bouillon, eventueel ook wat aromat. De rijst (basmati) wassen en erbij doen. Kokosmelk toevoegen. Laurierblad erbij. Natte doek om de deksel en de deksel op de pan. Ongeveer 35 minuten zachtjes laten stomen. De peper bovenop leggen. Regelmatig door roeren en eventueel bonenvocht toevoegen. Als laatste de kip er bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit moksie alesie (gemengde rijst) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven