Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse pan recept
Mexicaanse pan recept

Mexicaanse pan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens voorschrift. Ondertussen de paprika en uien in blokjes snijden.
Gehakt rullen in een braadpan met scheutje ketjap, scheutje tabasco en scheutje worcestersaus en theelepel (naar smaak) sambal. Knoflook persen en toevoegen, uien en paprika toevoegen en alles goed doorroeren en even laten sudderen. Ondertussen de tomaten in blokjes snijden en samen met de mais (uitgelekt) en tomatenpuree toevoegen. Alles goed doorroeren en naar smaak kruiden toevoegen. Als het goed warm is, is het klaar om de gekookte rijst toe te voegen en alles nog even goed te mengen.

Serveersuggesties

Je kan ook starten met het fruiten van de ui, paprika en knoflook, alleen heb je dan ook wat boter nodig. Het geeft wel een wat andere smaak aan het eten. Vaak gebruiken wij de helft van de saus maar en doen de andere helft de volgende dag op pizzadeeg of wikkelen het in bladerdeeg om het dan op die manier te eten. Ook erg lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse pan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven