Kipkerrie met rijst

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. De kip zouten en doorbakken in wat .
  2. De , knoflook en de sambal bakken tot de uitjes glazig/fruitig zijn.
  3. De erbij en alles goed verhitten.
  4. Afblussen met de kop en daarna de toevoegen.
  5. Als er een mooie gladde saus is ontstaan en niet meer kookt de creme fraiche erbij doen. (niet meer laten koken).
  6. Afmaken met en naar smaak.
  7. Opdienen met .
25
25
25

Variaties op Kipkerrie met rijst

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kipkerrie met rijst
VariatieAantalGang
Kipkerrie met rijst en en rozijnen1Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon, sambal oelek, olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon en sambal oelek
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en olie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Kipkerrie met rijst heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 4 recensies
RESET

M'n eerste kookkunst mislukte. Te zout. Mijn fout.
Cees 16 december 2013
Ja, en welke soort bouillon precies? Of maak dat niet uit?
Ben 19 juni 2013
Het was lekker maar moest zout er bij.
Gul Erdem 13 juni 2013
Vraag: Lijkt me heerlijk maar hoeveel cc bouillon heb je nodig?
Henri 20 oktober 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
978 kcal
48%4890 kcal
Vetten
13 g.
18%65 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%5 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%10 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%65 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kipkerrie met rijst