Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipkerrie met rijst recept
Kipkerrie met rijst recept

Kipkerrie met rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kip zouten en doorbakken in wat olie. De uien, knoflook en de sambal bakken tot de uitjes glazig/fruitig zijn. De appels erbij en alles goed verhitten. Afblussen met de kop bouillon en daarna de kerriepoeder toevoegen. Als er een mooie gladde saus is ontstaan en niet meer kookt de creme fraiche erbij doen. (niet meer laten koken). Afmaken met zout en suiker naar smaak. Opdienen met rijst.

Serveersuggesties

Lekker met schijfjes komkommer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipkerrie met rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kipkerrie met rijst heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 4 recensies

  • M'n eerste kookkunst mislukte. Te zout. Mijn fout.
    Cees gaf dit recept op 16 december 2013 3 uit 5 sterren
  • Ja, en welke soort bouillon precies? Of maak dat niet uit?
    Ben gaf dit recept op 19 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Het was lekker maar moest zout er bij.
    Gul Erdem gaf dit recept op 13 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Vraag: Lijkt me heerlijk maar hoeveel cc bouillon heb je nodig?
    Henri gaf dit recept op 20 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven