Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip pilav recept
Kip pilav recept

Kip pilav


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer de kip in de ketjap en de sambal. Laat dit een uurtje in werken. Snijd de kip en de perziken in blokjes. Snijd de verschillende soorten champignons in schijfjes. Snijd de ui zo klein mogelijk. Bak de kip, de ui en de champignons lichtjes aan. Voeg daarna de tomatenpuree en de geplette knoflookteentjes toe. Voeg iets wat sap van de perziken toe en een scheutje water. Voeg de blokjes perziken en de runderbouillonblokje toe. Breng de saus op smaak met eventueel wat peper en eventueel een Spaanse peper voor wat meer pit. Laat alles een 10 minuutjes door sudderen. Je kunt de saus even binden met iets aardappelmeel. Dien dit alles op met wat gekookte rijst of spaghetti.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip pilav recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven