Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Jambalaya met kip en chorizo


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kip in kleine stukjes en bak ze kort aan in een wok. Snijd de chorizo in plakjes (en dan nog in blokjes) en bak ze 2.5 minuten aan. Haal de kip en chorizo uit de pan en lat het een beetje uitlekken op keukenpapier. Bak ondertussen de in stukken gesneden bleekselderij en paprika kort aan, samen met de knoflook en de 2 tl. koenjit (geelwortel). Voeg 500 ml water en de rijst toe, samen met de kip en chorizo. Kook de rijst op laag vuur met gesloten deksel gaar. Voeg 3.5 minuten voor het einde de in stukjes gesneden tomaten toe. Breng op smaak met cayennepeper (voorzichtig!).

Gebruik evt kipbouillion ipv water om de rijst te koken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit jambalaya met kip en chorizo recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven