Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika met gekruide pandanrijst en garnalen recept
Gevulde paprika met gekruide pandanrijst en garnalen recept

Gevulde paprika met gekruide pandanrijst en garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Halveer de rode paprika's in de lengte, verwijder de zaden en laat de steeltjes eraan zitten. Pel en snipper de uien en knoflook. Was de groene paprika's, verwijder de zaadjes en snijd ze in stukjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de groene paprikastukjes toe en bak ze 2 minuten mee. Voeg dan de garnalen toe. Was de koriander en hak ze fijn. Meng de rijst met de garnalen, groenten en koriander en breng het op smaak met zout. Leg de rode paprika's naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Vul ze met het rijstmengsel en strooi de kaas erover. Bak de paprika's in het midden van de oven in 15 minuten gaar. Verdeel de paprika's over 4 borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika met gekruide pandanrijst en garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven