Gevulde courgette met paprikarijst

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Los 1 bouillonblokje op in 400 mililiter kokend water.
  2. Pel en snipper de .
  3. Fruit hem in de hete .
  4. Voeg de toe en fruit hem kort mee.
  5. Roer de en de bouillon erdoorheen Breng aan de kook en lat de op laag vuur 25-30 minuten wellen.
  6. Was de en halveer ze in de lengte.
  7. Schraap de zaadlijsten er met een meloenbolletje uit.
  8. Leg de in een grote ovenschaal en bestrooi met .
  9. Rasp de kaas fijn.
  10. Snijd de in plakjes.
  11. Was de , verwijder de zaadlijsten en snijd de klein.
  12. Meng de , de en de helft van de kaas door de .
  13. Vul de met de en bestrooi ze met de rest van de kaas.
  14. Los het 1/2 bouillonblokje op in 250 mililiter kokend water, roer de in de bouillon en giet het in de ovenschaal (Dus niet over de !!) Bak de gevulde 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en groentebouillonblokje
  • boter, groentebouillonblokje, jongbelegen kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, jongbelegen kaas, slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • boter, jongbelegen kaas, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jongbelegen kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
453 kcal
22%1812 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
53 g.
20%212 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde courgette met paprikarijst