Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde courgette met paprikarijst recept
Gevulde courgette met paprikarijst recept

Gevulde courgette met paprikarijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Los 1 bouillonblokje op in 400 mililiter kokend water. Pel en snipper de ui. Fruit hem in de hete boter. Voeg de rijst toe en fruit hem kort mee. Roer de wijn en de bouillon erdoorheen Breng aan de kook en lat de rijst op laag vuur 27.5 minuten wellen. Was de courgettes en halveer ze in de lengte. Schraap de zaadlijsten er met een meloenbolletje uit. Leg de courgettes in een grote ovenschaal en bestrooi met zout en peper. Rasp de kaas fijn. Snijd de olijven in plakjes. Was de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's klein. Meng de paprika's, de olijven en de helft van de kaas door de rijst. Vul de courgettes met de rijst en bestrooi ze met de rest van de kaas. Los het 1/2 bouillonblokje op in 250 mililiter kokend water, roer de slagroom in de bouillon en giet het in de ovenschaal (Dus niet over de courgettes!!) Bak de gevulde courgettes 27.5 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde courgette met paprikarijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven