Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gemakkelijke nasi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wok het nasivlees snel aan in de wok in wat olie. Daarna de wokgroenten wokken. Voeg het kant en klare nasipakket toe en bak dit ook mee. Bak een paar eitjes (1 per persoon). Schik het gerecht op een verwarmde schaal en versier met in reepjes gesneden gebakken ei, zilveruitjes, augurkjes en plakjes tomaat. Snel een maaltijd voor onverwacht bezoek!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemakkelijke nasi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven