Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gele risottorolletjes recept
Gele risottorolletjes recept

Gele risottorolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de gehakte ui in een klontje boter en 1 eetlepel olie in een vuurvaste schaal. Roer de rijst erdoor en blus af met een flinke scheut witte wijn. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe (die u van een bouillonblokje maakt). Voeg enkele sliertjes saffraan toe en bereid de risotto. Snijd ondertussen het filodeeg in 8 vierkanten, elk van 14 centimeter per kant. Maak de risotto smeu´g met een klontje boter en 2 eetlepels geraspte parmezaan. Verdeel de risotto over de vierkantjes filodeeg en maak er rolletjes van. Leg de rolletjes op een bakplaat, bestrijk ze met ei en zet ze 10 minuten in de oven op 180 graden C. Meteen serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gele risottorolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven