Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Europese Nasi Goreng recept
Europese Nasi Goreng recept

Europese Nasi Goreng


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst droog en gaar. Snijd het varkensvlees, het gerookte spek, ham en prei (niet alle prei) in ongeveer 1,5 cm brede reepjes. Fruit in wat olie de kruiden en voeg hierna het gesneden spek en het vlees toe. Als laatste worden de ham en de garnalen (niet alle garnalen) toegevoegd. Het geheel moet u enkele minuten aanbraden onder voortdurend omscheppen. Laat het gebraden mengsel uitlekken in een zeef en vang het overtollige vocht op in een braadpan. In het vocht wordt de rijst aangebraden. Ook moet het vlees ondertussen toegevoegd worden. Laat alles enige minuten lekker doorbakken. U maakt de nasi goreng op smaak met wat zout en ketjap. De nasi goreng wordt hierna in een warme schaal gedaan waarna u over de nasi de garnalen en wat prei drapeert.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit europese nasi goreng recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven