Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Creools rijstgerecht met mango en garnalen recept
Creools rijstgerecht met mango en garnalen recept

Creools rijstgerecht met mango en garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de garnalen snel gaar. Voeg de ui, bamboescheuten en de bosuitjes toe en roerbak dit mee. Voeg 5 deciliter water en de mix toe en kook de saus gedurende 2 minuten op laag vuur onder af en toe roeren. Voeg als laatste de mango toe. Serveer de saus en de rijst apart. Kooktip: In plaats van garnalen en bamboescheuten kun je ook kiezen voor krabsticks (Surimi-sticks) en een avocado in blokjes. Voeg deze pas op het laatst toe. Wijntip: Een sprankelende witte wijn zoals de Lambrusco.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit creools rijstgerecht met mango en garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven