Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Courgettes met couscous recept
Courgettes met couscous recept

Courgettes met couscous


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en worsten in ca. 3 minuten rondom bruin bakken en in ca. 8 minuten zachtjes gaar laten worden. In pan 6 deciliter water met 1 eetlepel olie en zout aan de kook brengen. Van vuur af couscous erdoor roeren en afgedekt ca. 4 minuten laten staan. Intussen courgette wassen, in lengte halveren en in stukjes snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten en stukjes courgette op hoog vuur ca. 5 minuten roerbakken. Knoflook pellen, erboven uitpersen en ca. 1 minuut meebakken. Op smaak brengen met zout. Rest van olie door couscous scheppen. Op vier borden scheppen. Courgette en worst erover verdelen. Op elk bord 1 eetlepel salsadip scheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit courgettes met couscous recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven