Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chili con carne recept
Chili con carne recept

Chili con carne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding:
Snijd de uien, paprika en de knoflookteentjes.

Bereiding:
Verhit de olijfolie in een hapjespan.
Voeg het gehakt toe en maak los met een spatel.
Bak goed gaar en schep regelmatig om.
Voeg de uien, paprika en het knoflook toe.
Doe er ook de uitgelekte Kidneybonen en mas.
Vervolgens de tomatenpuree en het blik tomaten bij.
Schep het en regelmatig goed om en kruid het met de sambal, peper en zout.
Laat het afgedekt nog even zachtjes pruttelen.

Let op! De chili con carne mag niet te droog worden (leng indien nodig aan met wat water of bouillon).

Kook intussen de zilvervliesrijst gaar in water volgens de verpakking.

Serveersuggesties

De Chili con carne kan makkelijk de dag van te voren worden klaar gemaakt zodat het alleen opgewarmd moet worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chili con carne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven