Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chaval (Zwarte Peper rijst) recept
Chaval (Zwarte Peper rijst) recept

Chaval (Zwarte Peper rijst)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de rijst goed. Verhit in een pan de olie en doe er als deze heet is ,de Daon salam, de djinten en de peperkorrels bij. Roerbak dit gedurende 10 seconden en doe er dan de rijst en het zout bij. Voeg 600 mililiter water toe, breng aan de kook en zet gedurende 35 minuten in een oven van 100 graden Celcius. Serveer met bijgerechten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chaval (zwarte peper rijst) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven