Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignon-paprika pot recept
Champignon-paprika pot recept

Champignon-paprika pot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de olie in een braadpan, roer de rijst erdoor tot de korrels glanzen. Giet er 500 milliliter bouillon bij en laat de rijst rustig garen. Gaar het vlees in een koekenpan en voeg de paprika in stukjes toe. Als dit gaar is, voeg je dit bij de rijst en roer goed door. Maak de champignons schoon en snijd in stukjes/ plakjes. Maak eventueel de courgette schoon, verwijder zaad en snijd in blokjes. Voeg champignons en eventueel courgette ook toe en roer door het geheel de gezeefde tomaten. Blijf ca. 2 minuten goed roeren/omscheppen. Voeg eventueel nog iets bouillon toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit champignon-paprika pot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven