Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruine bonen met rijst recept
Bruine bonen met rijst recept

Bruine bonen met rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. Olie verhitten en het vlees hierin gaar bakken; hieraan selderij, eventueel de peper, Snesie Foeroe (roerbakmix) en tomatenpuree toevoegen en goed omscheppen. Daarna de bruine bonen toevoegen en het geheel enkele minuten omscheppen. Vervolgens het water toevoegen en 7.5 minuten laten sudderen. Eventueel zout naar smaak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bruine bonen met rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven