Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Boursinsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ham in kleine dobbelsteentjes. Maak de roux: Boter laten smelten (niet bruin laten worden). Bloem in een keer erin. Meteen roeren met een garde. Bouillon beetje bij beetje toevoegen. Blijven roeren met de garde zodat je na een tijdje een middeldik sausje (roux) hebt. Ham toevoegen en de vlam laag. Boursinkaasje in de roux laten smelten. Afgegoten mandarijnenpartjes erin. Lekker met rijst of pasta. Klaar! Eet smakelijk.

Allergenen Informatie

Voor dit boursinsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven