Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk ketjapsaus met rijst recept
Biefstuk ketjapsaus met rijst recept

Biefstuk ketjapsaus met rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


In pan met water en zout rijst koken volgens aanwijzingen van pak. Intussen in vergiet tauge afspoelen en laten uitlekken. In steelpan ketjap, sherry, bouillonpoeder en suiker door elkaar roeren. Biefstukjes bestrooien met peper en in 2 koekenpannen elk 1 eetlepel olie verhitten. In ene koekenpan biefstukje in ca. 4 minuten bruin en rose bakken, halverwege keren. In andere koekenpan tauge ca. 3 minuten op halfhoog vuur bakken, af en toe omscheppen. Intussen ketjapmengsel al roerend aan de kook brengen. In kopje maizena met 4 eetlepels water losroeren en aan het ketjapmengsel toevoegen. Saus nog even laten doorkoken. Biefstukjes uit pan nemen en in plakjes snijden. Vlees over 2 borden verdelen, saus erover en rijst en tauge ernaast scheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biefstuk ketjapsaus met rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven