

Beriani
Ingrediënten
- 750 gram mager rundvlees, in blokjes
- 2 theelepels koenjit
- 1 teentje knoflook
- 1 kopje fijngesneden sjalot
- 1 theelepel kerriepoeder
- 2 theelepels zout
- 2 stuks fijngesneden lomboks
- 1,5 kopje santen
- 2 theelepels djahe
- 1 theelepel maanzaad
- 4 eetlepels geklaarde boter
- 5 stuks kruidnagel
- 5 cm pijpkaneel
- 10 amandelen
- 10 cashewnoten
- 500 gram basmatirijst
Bereidingswijze
Allergenen Informatie
Voor dit beriani recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen