Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi pangang met pittige tomatenrijst recept
Babi pangang met pittige tomatenrijst recept

Babi pangang met pittige tomatenrijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de prei en de paprika schoon en snijd ze in dunne reepjes. Pel en snijd de knoflook in plakjes. Was de tomaten en snijd ze in partjes. Snijd het vlees in reepjes. Verhit een wok, voeg een scheutje wokolie toe en wok de vleesreepjes 4 minuten. Voeg de prei en paprikareepjes en de helft van de knoflook toe en wok ze 3 minuten mee. Voeg de woksaus toe en laat alles goed warm worden. Verhit ondertussen een andere wok, voeg een scheutje olie toe en wok de rest van de knoflook , sambal en partjes tomaat 1 minuut. Voeg de rijst toe en wok die 3 minuten mee. Verdeel de tomatenrijst over 4 borden en schep de babi pangang ernaast. Serveer met gebakken uitjes en kroepoek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi pangang met pittige tomatenrijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven