Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi pangang recept
Babi pangang recept

Babi pangang


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees in dunne plakken snijden en 8 uur laten marineren. Marinade maken van ketjap A, katoembar, djahe, sambal en gekneusde knoflook. Plakken vlees gaar bakken en in stukjes snijden. Deze weer terug doen in de pan om het warm te houden. Saus: Bouillonblok, tomatenketchup, 1 lepel djahe, ketoembar en een half kopje water verwarmen in een pan. Serveer dit met nasi of witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit babi pangang recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven