Babi Ketjap

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in gelijke stukjes van circa 3 cm (niet te klein, want bij het bakken krimpen ze iets) Snijd de uitjes klein en fruit ze in een grote pan.
  2. Zo snel mogelijk ook de knoflookteentjes fijn snijden en meebakken in de pan.
  3. Zodra de (en de knoflook) een beetje bruin zijn, dan het vlees erbij doen en bakken.
  4. De in de pan doen zodra de stukjes vlees een beetje bruin zijn.
  5. en zout naar smaak toevoegen.
  6. Als het vlees gaar is, dan de toevoegen en het scheutje .
  7. De boel goed mengen en dan daarna de erbij doen. (veel tot het goed "zwart" is) Vlak voor het opdienen (als alles klaar is), dan pas de (halve zak - tot 3/4) erbij doen en de boel door elkaar mengen.
  8. Vuur daarna onmiddellijk uit doen.
  9. Serveren met witte rijst (en groente).
25
25
25

Variaties op Babi Ketjap

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Babi Ketjap
VariatieAantalGang
Babi Ketjap8Vlees
Babi Ketjap 11Vlees
Babi ketjap (varkensvless met sojasaus)1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kippenbouillon en chips kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon en chips
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chips
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon en chips kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
65 kcal
3%260 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Babi Ketjap