Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergerisotto recept
Aspergerisotto recept

Aspergerisotto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een ruime pan en fruit hierin de sjalotten,lichtgeel, voeg de ansjovis en de rijst toe. Bak al omscheppend tot de rijstkorrels doorzichtig zijn geworden, blus af met de wijn.
Voeg een scheutje bouillon toe en blijf roeren tot dit helemaal is opgenomen. Voeg dan pas de volgende scheut bouillon toe. Na ca 20 minuten is alle bouillon opgeneomen en de rijst beetgaar. Breng intussen in een andere pan ruim water met wat zout aan de kook. Snijd de asperges elk in 3-4 stukjes en kook ze in 3.5 minuten beetgaar, Giet af en houd apart. Schep de aspergestukjes, de kaas en de citroenrasp door de rijst. Breng op smaak met peperen evt. met zout.
Serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aspergerisotto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aspergerisotto heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoeveel bouillion? Staat niet bij de ingrediŽnten genoemd.
    Cor de Jong gaf dit recept op 1 mei 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven