Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergerisotto met parmaham recept
Aspergerisotto met parmaham recept

Aspergerisotto met parmaham


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de asperges en snijd de houtachtige uiteinden er ruim af. Snijd de asperges in stukken.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Pel en snipper de knoflook.
Verhit de olie in een grote pan, bak de champignons ca. 5 minuten, bestrooi ze met zout en peper en haal uit de pan. Fruit de knoflook in het bakvet. Bak de rijst kort mee. Los de bouillon op in 750 ml kokend water. Giet 250 ml van de bouillon bij de rijst en breng dit aan de kook.
Laat de rijst zonder het deksel op de pan 25 minuten zachtjes koken (zie aanwijzing op de verpakking).
Zo gauw al de rijst het vocht heeft opgenomen, beetje bij beetje de rest van de bouillon en de wijn er doorroeren.
Voeg ca. 10 minuten voor het einde van de gaartijd de asperges aan de rijst toevoegen. Laat de asperges met de rijst gaar worden.
Roer ca. 2/3 van de geraspte kaas hierdoor. Schep de champignons erdoorheen en breng op smaak met zout en peper. Dien de risotto op met de rest van de kaas en de ham.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aspergerisotto met parmaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven