Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rauwe gevulde speculaas cake recept
Rauwe gevulde speculaas cake recept

Rauwe gevulde speculaas cake


Ingrediënten


12

Bereidingswijze


De amandelspijs

Doe de amandels in een keuken machine en maal ze heel fijn.
Voeg dan de rest van de ingrediŽnten toe en maal tot een smeuige bal ontstaat. (Voeg wanneer het te droog is ietsjes water toe).
Schep de spijs op keukenfolie en rol op tot een mooie worst.
Deze leg je minimaal 2 uur in de koelkast.

Het speculaas

Doe alle ingrediŽnten in de keuken machine en laat draaien tot er zich een mooie bal vormt.

Bekleed een kleine schaal of browny bakvorm met vochtig bakpapier.
Verdeel de speculaas in twee ballen waarvan je een bal gebruikt voor de bodem van je speculaas cake. Zet in de koelkast eveneens de rest van de speculaas. Wanneer de 2 uur verstreken zijn haal je de spijs ,de bakvorm en de speculaas weer uit de koelkast.
Verdeel nu je spijs over de bodem van de speculaas cake en dek af met de resterende speculaas (wanneer deze te stug is kneed even door met warme handen)
Druk nu wat amandelschaafsel op de cake en zet het geheel 24 uur in de koelkast.

Stort dan de cake op een bord en verwijder het bakpapier voorzichtig.
Pak een ander borg en zet deze over je cake en keer de borden om.

De cake is nu klaar on te serveren.

Serveersuggesties

Lekker met geklopte kokosroom of slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rauwe gevulde speculaas cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven