Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Beef tataki recept
Beef tataki recept

Beef tataki


Ingrediënten


9

Bereidingswijze


Wrijf de biefstuk in met olijfolie en bak die maar heel even aan beide kanten klein beetje aan.
Haal hem eruit en wrijf deze in met de knoflookteen, sesamzaadjes en de grove peper en druk deze er een beetje in.
Maak de dressing van de vloeibare produkten en leg daar deze biefstuk in. Laat deze zeker een uurtje marineren met afentoe omdraaien.
Haal de biefstuk uit het schaaltje met de marinade en snijd deze in dunne plakjes (biefstuk moet rood zijn van binnen)en leg deze netjes op een bord.

Serveersuggesties

Eet dit lekker samen met sushi en andere lekkere Japanse hapjes als bijgerecht.

Allergenen Informatie

Voor dit beef tataki recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven