Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zwarte pasta met venkel-roomsaus recept
Zwarte pasta met venkel-roomsaus recept

Zwarte pasta met venkel-roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng voor de pasta ruim water aan de kook, los hierin de bouillonblokjes op. Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking. Snijd de champignons in kleine stukjes. Maak de venkel schoon en snijd ook in kleine stukjes. Breng de slagroom aan de kook. Voeg naar smaak grofgemalen zeezout toe. Doe de champignons en venkel bij de slagroom en breng opnieuw aan de kook. Voeg serehpoeder en witte peper naar smaak toe. Laat 15 minuten pruttelen. Snijd intussen de kalkoenfiletlapjes in stukken van 5 x 5 cm. Verhit de olijfolie in een hapjespan. Voeg de filetstukjes met de ketoembar, djinten en zout en peper naar smaak toe. Doe er na 4 minuten op middelmatig warm vuur roerbakken de santen bij, laat langzaam smelten. Roer af en toe om. Strooi de gemalen kokos erover en roer goed door elkaar. Haal de slagroomgroenten van het vuur en pureer alles in de pan met de pureerstaaf. Zo krijgt ook de slagroom een stevigere consistentie. Breng opnieuw aan de kook, meng, zonder warmtebron, de kaas erdoor. Verdeel de pasta over drie borden. Doe hierop de kalkoenstukjes. Saus naar behoefte erover lepelen. (De saus zou in eerste instantie wit moeten worden, werd grijs. Iemand een suggestie?)

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zwarte pasta met venkel-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven