Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerse kaas met pasta salade recept
Zomerse kaas met pasta salade recept

Zomerse kaas met pasta salade


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Bereidingswijze: Strooi wat kruiden over de spekjes, even laten intrekken, kook de pasta volgens algemene bereidingswijze. Ontdooi de diepvrieserwtjes door even met warm water af te spoelen, goed laten uit lekken. Snij de komkommer en ui in blokjes. Bak de spekjes uit, op het laatst een beetje citroensap door de aangebakken spekjes, dit is je dressing! Haal de penne van het vuur, en afspoelen en doe dit in een schaal, tuinerwtjes erbij, komkommer, ui en kaasblokjes erbij, goed doorroeren en dan op het laaste de spekjesdressing erbij, heerlijk smullen!!

Buon appetito.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zomerse kaas met pasta salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven