Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete spaghetti recept
Zoete spaghetti recept

Zoete spaghetti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de groentes in gewenste grootte.
Pan met water aan de kook brengen, let op dat het genoeg water is voor de spaghetti.
Bak in de tussentijd het gehakt rul, voeg als het gaar is de groentes toevoegen en kort meelaten bakken in dezelfde pan. Als het beetgaar is voeg je de Tomato Frito toe. Naar smaak Ketjap, Maggi en suiker toevoegen.
Wanneer het water kookt de spaghetti toevoegen en ongeveer 8 minuten laten koken, zodat deze al dante is. Afgieten als het klaar is en smullen maar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zoete spaghetti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven