Zelfgemaakte Ravioli

Ingrediënten

+ -
print

Deeg:

Vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Meng en in een kom.
  2. Maak een kuiltje in de en doe hierin de en olie.
  3. Kneed dit tot een bal.
  4. Kneed het gedurende 3 tot 5 minuten flink totdat het glad en droog is.
  5. Laat 10 minuten rusten.
  6. Hak of snijd alle ingrediënten van de vulling fijn.
  7. Verdeel het in 2 gelijke stukken.
  8. Rol de beide helften van het heel dun uit op een bebloemde ondergrond (met een deegrol).
  9. Verdeel de deeglappen in 12 gelijke stukken. (je hebt dan 24 lapjes 12 als ondergrond en 12 om af te dekken).
  10. Verdeel de vulling over die 12(!) stukken.
  11. Leg daarna de overgebleven 12 plakjes over de "gevulde" plakjes.
  12. Maak ze dicht met een vork of met je handen.
  13. Kook de ravioli 4 tot 6 minuten in ruim kokend water met .
  14. Als ze boven komen drijven zijn ze gaar.
  15. Serveer met tomatensaus en geraspte kaas.
  16. Eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • deeg en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in deeg en roomkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Zelfgemaakte Ravioli heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Wat een rotrecept. Ik ben niet zo'n ervaren kok en heb dus braaf het recept gevolgd. Het resultaat was zo verschrikkelijk zout dat het voelde alsof ik de halve oceaan had leeggedronken. Heeft deze gra... Lees reactie
Julia 24 september 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
450 kcal
22%1800 kcal
Vetten
9 g.
14%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
59 g.
22%236 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zelfgemaakte Ravioli