Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zelfgemaakte pizza recept
Zelfgemaakte pizza recept

Zelfgemaakte pizza


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het deeg voor de pizza zoals op het verpakking aangegeven staat. Gebruik niet meer dan de helft van het meel, anders wordt de pizza te dik. Laat het daarna even in de koelkast rusten. Vet vervolgens een bakplaat in met olijfolie. Zet dan de oven aan op 220 graden C. Snijd vervolgens de paprika en de champignons in grove stukken. Haal nu het deeg weer uit de koelkast en maak er een platte (ronde) vorm van in de bakplaat. Smeer nu de 2 blikjes tomatensaus eroverheen, de tonijn, de champignons en de paprika en breng het op smaak met: Italiaanse kruiden, verse basilicum, peper en zout. Doe je pizza dan in de oven. Hij is klaar als hij of goud-bruin is, of na de tijd die er op de verpakking stond van het pizza-deeg.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zelfgemaakte pizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zelfgemaakte pizza heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Goed en lekker!
    Kelly gaf dit recept op 6 maart 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven