Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmcarbonara met dille recept
Zalmcarbonara met dille recept

Zalmcarbonara met dille


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de penne in ruim water met zout volgens aanwijzing verpakking beetgaar.
Klop ondertussen de eidooiers met de slagroom en de helft van de Parmezaanse kaas glad. Verhit (voordat je de pasta afgiet) in een koekenpan de olijfolie. Fruit de sjalotjes 1 minuut en draai het vuur uit. Giet de pasta af en schep door de sjalot. Schep het eimengsel met de zalmsnippers door de pasta.
Voeg dille, zout en peper naar smaak toe.
Schep de pasta in diepe (warme) borden en serveer met de rest van de kaas.

Serveersuggesties

Lekker met een salade met kerstomaatjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmcarbonara met dille recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven