Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm lasagna recept
Zalm lasagna recept

Zalm lasagna


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 C. Saus maken: Smelt de boter in een pan (niet bruin laten worden). Voeg de bloem er aan toe, goed roeren. Voeg 1 deciliter bouillon toe, goed roeren tot een bal ontstaat. Bij beetjes de rest van de bouillon (of bouillon/melk mengsel) toevoegen en steeds roeren tot er geen klontjes meer zijn. Naar smaak mosterd, dille, peper en zout toevoegen. Van het vuur halen. Schotel klaarmaken: Ovenschaal beboteren. Dunne laag saus over de bodem verdelen. Een laag lasagnablaadjes hierop. Laag van zalmsnippers en broccoli op de lasagnablaadjes. Weer een laag saus en weer een laag lasagnablaadjes, etc. Eindigen met een laag saus en daarover de geraspte kaas verdelen. Schotel pl. m. ½ uur in de oven (of zolang als op het pak blaadjes staat) Heel lekker met een frisse salade en/of (stok)brood met olijfdip. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm lasagna recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven