Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm lasagna recept
Zalm lasagna recept

Zalm lasagna


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pureer twee zalm pakken met een staafmixer. Voeg hier 250 mililiter room toe en roer goed. Snijd de courgette in grove blokken en bak deze in een pan zonder boter of olie. Snijd nu de uien fijn en bak deze mee met de courgette. Het zalmpureemengsel in een pan zachtje opzetten en de courgette en uien erbij voegen. Voeg de boter en meel in een steelpannetje samen en voeg hier al roerend de melk door. Als het mengsel glad is, voeg je hier wat zout, peper toe en om de bechamel saus iets extra's te geven wat dille toe. Het derde pakje zalm klein snijden en deze even bakken in de pan die was gebruikt voor de courgette en uitjes. Ook deze wordt in de saus bij gevoegd. De lasagna schaal goed invetten en een laagje zalmsaus op de bodem gieten. Deze wordt bedekt met lasagna bladen. Daarna wordt deze bedekt met bechamel saus. Dan wordt deze bedekt met zalmsaus etcetera. De schaal moet eindigen met een dikke laag zalmsaus. Besprenkel de bovenkant met wat olijfolie. Zet de ovenschaal 30 minuten in de oven. Lekker met brood en kruidenboter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm lasagna recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven